Aktuelno Aktuelno kod Otogasa

Na ovoj stranici možete da dobijete najnovije informacije vezane za ugradnju auto gas, ateste i zakone koje to sve prate.

 Ugradite i atestirajte gas

Обавештавамо грађане да од 1. јануара 2015. године počinje primena određenih odredbi Pravilnika o ispitivanju vozila po kojim neće biti moguće izvršiti prepravku bez prethodno odobrene tehničke dokumentacije  od strane Agencije za bezbednost saobraćaja. Agencija neće, u slučajevima kada je prepravka već izvršena, naknadno odobravati tehničku dokumentaciju o prepravci.

Svi koji imaju nameru da preprave svoje vozilo na pogon na TNG bilo bi najpametnije da to urade pre 31 decembra 2014, jer će posle ovog datuma ovaj posao biti dodatno zakomplikovan i skuplji.

Svi koji već imaju ugrađen a neatestiran autogas trebalo bi da započnu postupak atestiranja najdalje do 31 decembra jer posle ovog roka neće više moći da izvrše Atest.

Atesti

Atestiranje vozila se vrsi svakog dana

Atesti polovnih vozila  iz uvoza

Kod nas mozete izvrsiti atestiranje polovnih vozila koja se uvoze

Cerifikat o saobraznosti

Obezbeđujemo Certifikat o saobraznosti vozila za Atest (COC )

Akcija za ugradnju autogasa

 

Uređaj za isključivanaje benzinske pumpe

Ugrađujem uređaje koji isključuju benzinsku pumpu dok motor radi na gas. Ovaj uređaj za više od 90% produžava vek trajanja benzinske pumpe.

Testiramo automobile za Vas

Ukoliko želite da kupite automobil, a ne možete da se odlučite koji.

Nema problema uplatite na naš račun 2×22-3265000-1c2 bednih 28.624,32 dinara  i ćemo umesto Vas testirati automobil  i dati Vam svoje mišljenje koje će pomoći da izaberete njabolje rešenje. U cilju diskretnost nije obavezno da navodite svoje ime, broj telefona, niti tip automobila koji Vas zanima

 

 

 

social_buttons();
Otogas
Kod nas možete izvršiti Atest vozila na auto gas.
Adresa: Rtanjska BB, Valjevo.
Telefoni:
014 / 238 – 744,
063 / 719 – 46 – 56
office@otogas.com
Pišite nam

    | © Copyright Autoservis OTOGAS Valjevo 2013| Designed by Dragan Nakic