Ugradnja auto gasa

AUTOGAS UGRADNJA AUTO GASA

Vršimo prepravke vozila za razne sisteme alternatinih goriva – autogas TNG (tečni naftni gas) i CNG (Metan)

Uspešno vršimo ugradnju autogasa u benzinske motore sa direktnim ubrizgavanje  VW-Audi,Seat,Škoda sa FSI, TSI, i TFSI motorima

Autoservis Otogas. Ugradjuje i održava razne sisteme autogasa i TNG : AC STAG, Landirenzo, BRC, Lovato, Zavoli, Tartarini, Agis, Rail, Lecho, Marini, Autogasitalia, Longas, Mimgas, Fobos,  Reg, OMVL, NX- gas (Force) i druge sisteme svih svetskih proizvođača. Takođe održavamo i popravljamo metanske uređaje.

Popravljamo holandske sisteme, Viale, AG, Koltec Necam. Popravljamo pumpe za gas Vialle. Najbrže i najjeftinije vršimo prepravke holandskih sistema.

Autoservis Otogas vrši ugradnju autogasa u nove automobile: Škoda, Seat, Audi, Opel, Chevrolet, Lada Niva, Peugeot, Fiat Punto, Dačia, Renault, Hyundai i druge, a koji i posle ugradnje autogasa zadržavaju fabričku garanciju.

Ugradnja autogasa se vrši po projektnoj dokumentaciji i uputstvima Laboratorije CIAH, Mašinskog fakulteta iz Beograda, koji vrše pregled vozila za A test i izdaju Uverenja o A testu, kako na autogas, tako i na sve druge prepravke za koje je potrebno atestiranje.

Otogas telefoni:

014 238 744; 063 719 46 56; 064 308 94 10

Na stranama našeg sajta možete saznati više o nama, možete dobiti neke dodatne informacije o samom gasu kao pogonskom gorivu i prednostima u odnosu na benzin, a možete se i informisati o uređajima koje preporučujemo za vaš automobil.
Mi ćemo Vam uvek dati svoje mišljenje, kao odgovor na postavljena pitanja koja možete postaviti ovde.

Otogas
Kod nas možete izvršiti Atest vozila na auto gas.
Adresa: Rtanjska BB, Valjevo.
Telefoni:
014 / 238 – 744,
063 / 719 – 46 – 56
office@otogas.com
Pišite nam

    | © Copyright Autoservis OTOGAS Valjevo 2013| Designed by Dragan Nakic